> Кои сме ние


Всеки би приветствал активния и здравословен начин на живот във всяка възраст. Доктолог БГ е ортопедичен онлайн магазин от ново поколение, който цели да ви помогне максимално бързо да се върнете към нормалното си ежедневие и начин на живот.
Ние от Доктолог БГ имаме богат опит с ортопедични медицински изделия и внимателно подбираме всеки продукт, преди да ви го предложим.

За да бъдем 100% сигурни в качеството и произхода им, всички продукти в Доктолог БГ се доставят единствено и само от производителите или официалните им представители за България.
При нас можете лесно да откриете висококачествени ортопедични медицински изделия като наколенки, колани за кръста, наглезенки, стелки и всякакви други ортези на едни от най-добрите водещи производители в света.

Лесно ще откриете най-подходящите за вас продукти за всяка част на опорно-двигателния апарат на тялото, които да облекчат моментните или хронични болки, да подпомогнат възстановяването или дори да ви предпазят от травми.

Важно е не само качеството на продуктите, но и качеството на обслужването, което Вие ще получите. Знаем колко е важно за вас поръчката ви да пристигне възможно най-бързо. Поради тази причина (за разлика от други подобни магазини) ние поддържаме налични над 95% от предлаганите от нас продукти и се стремим да ги доставим до вас в максимално кратки срокове.

Ако се затруднявате в избора на най-подходящият за вас продукт, можете да се свържете с нас, за да получите компетентна консултация. Ако ние се затрудним да ви отговорим, няма да импровизираме, а ще се допитаме до производителя, вносителя или някои от специалистите, с които работим, за да получите изчерпателна информация и да докажем за пореден път, че екипът на Доктолог БГ е “Плюс за вашето здраве”.

Стремежът ни е да ви предоставим най-високо качество на обслужване с максимална отговорност. Ето защо имайте предвид, че статиите и материалите в Доктолог БГ са предоставени за обща информация и не трябва да се приемат като заместител на професионалното медицинско мнение или лечение от специалист.