> Връщане и замяна


Съгласно Закона за защита на потребителите, имате право да се откаже от сключения договор от разстояние (поръчката) в срок от 14 /четиринадесет/ дневен срок, считано от датата на получаване на стоката.

В рамките на този срок, трябва да изпратите писмено заявление (попълнена бланка, която се прилага към всяка пратка) до doctolog.bg на посочените адрес за контакти или email. Моля, не забравяйте, че бланката за връщане на стока трябва винаги да бъде приложена към стоката, която се връща. Важно е да ни изпратите и формуляра, заедно с продуктите, за да улесните обработката на връщането. Ако не сте запазили Бланката за връщане на стока, можете да се свържете с отдела "Обслужване на клиенти" за помощ.

В заявлението задължително трябва да бъде посочена банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заплатена от Вас за направената покупка. Възстановяваме сума единствено към българска банкова сметка. Възстановената сума е в български лев.

Продуктът трябва да бъде върнат лично от клиента или от упълномощено от него лице, за каквото ще бъде считан и служител на куриерска фирма (куриер). Изпратете пратката към Doctolog.bg с куриерска фирма по избор. Моля, обърнете внимание, че разходи за връщането или замяната на продуктите са за ваша сметка.

За да уважим желанието Ви за връщане или замяна на стоката и да приемем върната от Вас стока, е важно да върнете закупения продукт в добър търговски вид (стоката не е използвана и няма следи от употреба) заедно с неговата гаранционна карта, запазена оригиналната му опаковка и комплект с всички съпътстващи го документи ( упътване, касов бон, фактура). Обърнете внимание, че продуктите могат да бъдат върнати единствено в оригиналните им опаковка и вид.

След като получим Вашата пратка в нашия склад, съдържанието на пратката ще бъде проверено и обработено от нашия екип, след което ще Ви изпратим уведомление за връщането по имейл или ще се свържем с Вас по телефона, за да потвърдим получаването на пратката.
Стойността на върнатите продукти ще ви бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни.