> Ортопедични стелки и подложки

Ортопедични стелки и подложки В тази категория има 2 продукта

Ортопедични стелки и подложки

Няма нищо по-добро за краката ви от добрите ортопедични стелки.Те поддържат сводовете на ходилото в естествена позиция и помагат да се спрат изкривяването и болката.

 • Ортопедични стелки цели
  Наличен
  Ортопедични стелки цели

  Цели ортопедични стелки изработени от мека агнешка кожа и полиестер с активен въглен наложени върху анатомично оформена пластмасова основа.Облекчават болите и тежестта в краката, като разпределят оптимално тежестта на тялото върху ходилата.Поддържат напречния и надлъжния свод на ходилото, като нанасят умерена корекция върху позицията им.

  Цели ортопедични стелки изработени от мека агнешка кожа и полиестер с активен въглен...

  Цели ортопедични стелки изработени от мека агнешка кожа и полиестер с активен въглен наложени върху анатомично оформена пластмасова основа.Облекчават болите и тежестта в...

  34,00 лв

  Купи Детайли
 • Ортопедични 3/4 стелки
  Наличен
  Ортопедични 3/4 стелки

  ¾ Ортопедични стелки изработени от естествена кожа, обработена с растителни масла.Разпределят оптимално тежестта на тялото върху ходилата и облекчават болите и усещането за тежест в краката.Поддържат напречния и надлъжния свод на ходилото, като нанасят умерена корекция върху позицията им.

  ¾ Ортопедични стелки изработени от естествена кожа, обработена с растителни...

  ¾ Ортопедични стелки изработени от естествена кожа, обработена с растителни масла.Разпределят оптимално тежестта на тялото върху ходилата и облекчават болите и усещането за...

  21,00 лв

  Купи Детайли