> Ортопедични яки

Ортопедични яки В тази категория има 2 продукта

Ортопедични яки

Ортопедичните яки за врат могат да бъдат меки, полутвърди или твърди. Меките са предназначени да подпомогнат врата да издържи тежестта на главата, полутвърдите и твърдите яки намаляват напрежението върху мускулите и сухожилията.

 • Полутвърда яка за врат
  Наличен
  Полутвърда яка за врат

  Полутвърда ортопедична яка изработена от висококачествен плътен дунапрен.Вграден пластмасова вложка придава допълнителна стабилност на шията и врата и може да бъде премахната.Стабилизира врата и намалява напрежението в мускулите.

  Полутвърда ортопедична яка изработена от висококачествен плътен дунапрен.Вграден...

  Полутвърда ортопедична яка изработена от висококачествен плътен дунапрен.Вграден пластмасова вложка придава допълнителна стабилност на шията и врата и може да бъде...

  56,00 лв

  Купи Детайли
 • Мека ортопедична яка
  Наличен
  Мека ортопедична яка

  Меката ортопедична яка за врат е изработена от плътен дунапрен покрит с неженен към кожата текстил.Дизайнът на яката със заоблени ръбове е съобразен с анатомичните особености на зоната.Поема част от тежестта на главата и намалява напрежението в мускулите.Облекчава болките в областта на врата и шията.

  Меката ортопедична яка за врат е изработена от плътен дунапрен покрит с неженен към...

  Меката ортопедична яка за врат е изработена от плътен дунапрен покрит с неженен към кожата текстил.Дизайнът на яката със заоблени ръбове е съобразен с анатомичните особености на...

  28,00 лв

  Купи Детайли