> Колани за корема

Колани за корема В тази категория има 2 продукта

Колани за корема

Качественият следоперативен колан за коремната стена може значително да подпомогне вашето възстановяване или да ви предпази от повторно образуване или уголемяване на херния в областта на корема.

 • Колан за коремна херния
  Наличен
  Колан за коремна херния

  Поддържа оптимална телесна температура и предпазва от запарване.Прилепва плътно към тялото, а еластичността на колана и платката в предната му част, създават необходимата компресия и стабилност  в областта на корема и го правят изключително подходящ  при следоперативно лечение на коремна или пъпна херния.

  Поддържа оптимална телесна температура и предпазва от запарване.Прилепва плътно към...

  Поддържа оптимална телесна температура и предпазва от запарване.Прилепва плътно към тялото, а еластичността на колана и платката в предната му част, създават необходимата...

  63,00 лв

  Купи Детайли
 • Колан за коремната стена
  Наличен
  Колан за коремната стена

  Специален дизайн с две еластични ленти по 16 см позволява да регулирате височината на колана в предната му част и гарантира перфектното напасване към тялото.Гарантира надеждна еластична опора на две нива в областта на корема.Предпазва от отваряне на раната след операции в областта на корема, дори при пациенти с наднормено тегло.

  Специален дизайн с две еластични ленти по 16 см позволява да регулирате височината на...

  Специален дизайн с две еластични ленти по 16 см позволява да регулирате височината на колана в предната му част и гарантира перфектното напасване към тялото.Гарантира надеждна...

  63,00 лв

  Купи Детайли